Newsletter-ul nostru


GARANTIE

DECLARATIE DE GARANTIE

Garantia acordata de societatea noastra nu incalca drepturile consumatorului, prevazute de legislatia in vigoare(Legea 449/2003 si O.G.21/1992 rep.)

Termenul de garantie acordat pentru produsele cumparate din magazinul nostru este de 60 de zile de la data cumpararii.

Produsele reclamate in termenul de garantie, care prezinta defecte de fabricatie vor fi inlocuite.Pentru inlocuirea produsului trebuie sa prezentati factura, care insoteste produsul, la magazinul nostru din complexul comercial Orhideea-Carrefour.

Nu se pot returna produsele daca acestea nu prezinta defecte de fabricatie ci defecte, datorate unei proaste utilizari(pietre sparte sau pierdute, bijuterii rupte, bijuterii oxidate (inegrite).

Garantia este acordata cu conditia respectarii instructiunilor de utilizare care insotesc produsul.

 

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

a)      A nu se folosi produsul in medii corozive, in activitati menajere, activitati care implica socuri mecanice;

b)      A nu se introduce produsul in solventi, detergenti, apa , aburi;

c)       A nu se curata produsul decat cu substante special destinate pentru curatarea argintului sau in ateliere specializate de reparatii bijuterii;

d)      Societatea noastra nu se considera responsabila pentru deteriorarea produselor urmare a eventualelor modificari /reparatii efectuate de orice persoana/atelier de reparatii bijuterii. 

 

 

CERTIFICAT DE CALITATE SI GARANTIE

 

 

Societatea Comerciala Seven Seas Exim SRL, cu sediul in Bucuresti, B-dul Unirii nr. 7, sect. 4, Bucuresti garanteaza clientilor sai ca produsul cumparat este din argint 92,5%.

Descrierea produsului:_______________________________cumparat in data de ________________

Produsul are/nu are pietre incorporate.

Piatra este/nu este garantata a fi naturala

Termenul de garantie acordat este de 60 de zile.Produsele reclamate in termenul de garantie care prezinta defecte de fabricatie vor fi inlocuite.Acestea trebuie sa fie insotite de bonul fiscal sau factura

Garantia este asigurata cu conditia respectarii instructiunilor de folosinta care insotesc produsul.

Garantia acordata nu incalca drepturile consumatorului, prevazute de legislatia in vigoare(Legea 449/2003 si O.G.21/1992 rep.)

 

DATA                                                                                                                  STAMPILA